Contact

Vragen rond een vacature of werken bij VGD? Neem contact op via jobs@vgd.eu
Vragen voor onze adviseurs? Neem contact op via info@vgd.eu

VGD Ambassadeurschap

Breng nieuw talent aan voor onze organisatie en word VGD ambassadeur!

Contacteer onze recruiters

VGD is een continu groeiende en evoluerende organisatie die niet kan bestaan zonder gemotiveerde, tevreden en dynamische medewerkers. Om al onze ambities te realiseren zijn we dan ook op zoek naar het juiste talent om VGD te versterken.

Heb jij als ondernemer of gepassioneerde specialist iemand binnen jouw netwerk waarvan je denkt dat die mogelijk een match zou kunnen zijn met het VGD DNA?

Stel deze persoon voor aan ons HR team door onderstaand formulier in te vullen en word VGD ambassadeur! Onze recruiters contacteren jou vervolgens met verdere info.

Blijkt jouw doorverwijzing succesvol, dan ontvang je een mooie premie.

Klokkenluider

Heb je een klacht of wens je (anoniem) wangedrag te melden

Contacteer ons

We hechten binnen VGD veel waarde aan een klimaat van veiligheid waarin elke medewerker zich thuis voelt en waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt om dingen te uiten wanneer er iets scheelt. Integriteit is een van de belangrijkste waarden in een organisatie als de onze. Dit willen we ook inbouwen in onze procedures en werking. We zijn er ons van bewust dat het niet gemakkelijk is om wangedragingen te melden wanneer je deze opmerkt. Omdat we open communicatie hoog in het vaandel dragen, is het voor ons belangrijk een stem te geven en een kanaal te voorzien aan diegenen die wangedrag opmerken binnen de organisatie, maar zich toch zorgen maken over de implicaties die zo’n melding kan hebben op hun eigen leven. We willen ons hoofd niet in het zand steken, en incidenten gebruiken om onze organisatie te verbeteren en gezond te houden.

Ons klokkenluiderbeleid is in lijn met de wet van 28 november 2022 betreffende de bescherming van melders van inbreuken op het Unie- of nationale recht vastgesteld binnen een juridische entiteit in de private sectortoepassingsgebied.

Volg VGD voor updates over vacatures en het laatste nieuws uit onze sector!