Student economie en op zoek naar een rustige studeerplek?
Bereid je met de kennis van onze experten voor op je examens!

What's in it for you?

Heb je altijd al eens de sfeer willen opsnuiven van een echt bedrijf? En ben je nog op zoek naar een plek waar je je rustig kan voorbereiden op de examens? 

Dan ben je bij VGD aan het juiste adres! 

Want wij nodigen jou graag uit om te komen studeren in één van onze 14 werkplekken in Vlaanderen. Studeer samen met medestudenten met gelijke interesses en leer ondertussen de VGD-sfeer beter kennen. Onder de middag staan onze experten voor jou klaar om eventuele vragen te beantwoorden

Waar en wanneer kan je bij ons terecht?

Met 14 werkplekken verspreid over heel Vlaanderen is er altijd wel eentje in je buurt. Vind op de kaart een VGD-werkplek bij jou in de buurt!

Vanaf 27 mei 2024 ben je van harte welkom om in één van onze werkplekken te komen studeren. We openen de deuren elke werkdag van 8u30 tot 17u30, maar kom gerust wat later of vertrek wat vroeger. Jij bepaalt zelf jouw planning!

En wat tijdens de lunch? Breng je lunch gerust mee en eet ter plaatse met onze collega’s. Een leuke kans om onze collega’s op een informele wijze beter te leren kennen! 

Overtuigd? Schrijf je dan snel in!

Gemotiveerd en goesting om er in te vliegen? Schrijf je dan via onderstaande knop snel in! 

Wij brengen onze collega’s op de hoogte van jouw komst en houden een plaatsje voor je vrij.

 Wij kijken alvast uit naar je komst!

We are vgd!

WE ARE VGD, een sterk team van meer dan 420 experten met goesting om ondernemers te inspireren en drive om te groeien. Met onze kennis van de klant, de markt en door interne samenwerking, verlenen we oplossingsgericht advies op maat van KMO‘s.

Onze medewerkers zijn ons vertrekpunt. Wij geloven namelijk dat tevreden medewerkers het uitgangspunt zijn voor tevreden klanten. We zijn dan ook heel trots dat we al 5 jaar de Great Place To Work award in ontvangst mogen nemen!

ONZE DIENSTEN
Accountancy | Tax | Audit | Legal | Environment | Corporate finance |
Estate planning | Subsidies | HR Legal | HR advisory | CFO services

Leer VGD beter kennen

«Bij VGD is er plaats voor iedereen. In onze familiale omgeving kunnen onze mensen voluit hun ambities nastreven. VGD zorgt voor tevreden mensen met zin voor perfectie in het werk.»

Leer VGD beter kennen

Previous slide
Next slide
«Bij VGD krijg je alle kansen om je te ontplooien. Vanwege het groot intern aanbod van competenties is een advies slechts op een telefoontje verwijderd!»

Benieuwd naar onze andere events?

VGD: one big family!

Bedankt voor je inschrijving! Onze HR-COLLEGA'S NEMEN SPOEDIG CONTACT MET JE OP.