Ben jij minstens een 3e-jaars bachelor of een masterstudent in economie?

What’s in it for me?

Kom en ontdek op 29 februari of 7 maart hoe je jouw carrière kan KICKSTARTEN!

Je zult ontdekken hoe de jobinhoud eruit ziet van een accountant, auditor en tax consultant bij VGD.

Maar ook, de carrièremogelijkheden.

Het maakt niet uit of je nu een generalist of een specialist bent.

Je komt te weten welke opportuniteiten de digitalisatie biedt op jouw jobinhoud, hoe je dé ideale adviseur voor je klanten wordt.

Maar ook de mogelijkheid om een persoonlijkheidstest te doen en te zien hoe je jezelf kunt versterken voor je sollicitaties. Hoe je jouw  talenten het beste inzet om jezelf te onderscheiden.

Kortom genoeg om je startende carrière 🚀een boost te geven!

Line-up? - ZATERDAG 29 FEBRUARI & 7 maart

10u00:  Ontvangst op onze locatie in Wemmel of Sint-Niklaas
10u30:   Kennismaking met VGD medewerkers
11u00: Brunch en groep speeddate met accountants, auditors en tax consultants van VGD
12u45: Business Training rond adviseurschap, digitalisatie en klaar zijn voor ‘the future’
14u00: Workshop ‘Personal Branding’: Hoe onderscheid ik mezelf bij sollicitaties en hoe vergroot ik mijn kansen? Hoe speel ik in op de waarden, cultuur & toekomstperspectieven van bedrijven?
15u00: VGD Fun Factor Activity
16u30: Q&A
16u45: Einde

Bonus - Maak kans op 1 MAAND TRAINEESHIP!

Ben jij ook benieuwd naar hoe je jou het best voorbereidt op het werkleven?

Welke kansen VGD biedt en wil je ook echt eens meedraaien binnen accountancy, audit en tax?

Kom dan zeker naar KICKSTART YOUR CAREER DAY 🚀 op 29 februari 2020 Wemmel of 7 maart in Sint-Niklaas en ontdek het zelf!

Na die dag selecteren we twee personen voor een  één maand  betalend traineeship bij VGD in de werkplekken Wemmel, Leuven of Sint-Niklaas. Gedurende deze maand kan je ervaring opdoen binnen vier verschillende business lines.

Wil je graag eerst nog wat info vooraleer je je inschrijft?
Mail je vragen naar: Caroline.vercauteren@vgd.eu of bel op 09/335.18.49
Img

Andreas Beuckelaers

Audit

“In mijn ogen is VGD een warm nest waar je als deel van een familie jezelf kan ontplooien met de interessante uitdagingen dat op je pad komen. Je werk gaat al snel gepaard met veel verantwoordelijkheden, waarbij collega’s je graag bijstaan om bij te springen waar nodig. Bovendien is er ruimte voor ad hoc projecten en kantoor overschrijdend werk, indien je daar zelf voor openstaat. De “down-to-earth” mentaliteit is een grote plus, hetgeen er eveneens voor zorgt dat nieuwe mensen snel geïntegreerd raken in het team. Kortom, zoals het label het zo mooi omschrijft, a great place to work.”

JOIN THE BIG FAMILY!

Img

Koen Martens

Tax

“Voor mij staat VGD voor laagdrempeligheid, opportuniteit en verantwoordelijkheid. Laagdrempeligheid: in mijn job als tax consultant bij VGD krijg ik vaak te maken met klanten die zeer uiteenlopende vragen stellen. Om hierop passend te kunnen antwoorden, is samenwerking met collega’s met een verschillende specialiteit nodig. Gelukkig bestaan gesloten kantoordeuren niet bij VGD. Maakt niet uit of je wil praten met een vennoot, een manager of een andere medewerker, er zijn geen drempels. Opportuniteit: bij VGD is the sky the limit. Zie je opportuniteiten om jezelf in iets te specialiseren of je toe te leggen op een bepaald segment van de markt, dan staat VGD hier steeds voor open! Verantwoordelijkheid: al van bij het begin kreeg ik enkele dossiers toegewezen en was ik meteen verantwoordelijk voor de opvolging ervan! Mijn trein bij VGD was meteen vertrokken.”
Img

Jana Hertsens

Accountancy

“Een grote variatie aan taken, waardering van klanten en voldoende uitdaging maken dat ik mijn job met veel plezier uitoefen. Dankzij opleidingen en frequente ondersteuning van collega’s heb ik binnen VGD het gevoel dat ik nog voortdurend kan bijleren.”
wanneer je goesting met talent combineert, krijg je automatisch een Succesverhaal!
Yolande Kuppens – HR Manager

Interesse maar de datum lukt niet? Of je wil het liever volgen in één van onze andere werkplekken? Klik dan hier en we houden je op de hoogte!

Nog 11 plaatsen voor Sint-Niklaas en Wemmel is VOLZET!

Helaas Wemmel is volzet! Maar het goeie nieuws is dat er nog plaats is voor Sint-Niklaas. Schrijf je snel in!

Schrijf je hier in voor kickstart your career!

Interesse voor gent, Antwerpen of leuven?

Bedankt voor je inschrijving. VGD will Kickstart Your Career!