Ben jij een 3e jaars bachelor of masterstudent in economie?

What’s in it for me?

Kom en ontdek tijdens deze workshopdag hoe jij jouw carrière kan KICKSTARTEN!

In een twee uur durende speeddate sessie met onze medewerkers ondekt je hoe de jobinhoud en carrièremogelijkheden van een accountant, auditor en tax consultant er bij VGD er uitziet.

We geven daarnaast ook een workshop Personal Branding waar je meer inzichten krijgt over welke job en werkomgeving het beste bij jou past!  Je krijgt ook een unieke kans om op voorhand een persoonlijkheidstest te maken die we gaan interpreteren tijdens deze workshop. Zo krijg je zicht op jouw persoonlijke sterktes en valkuilen!

We geven concrete tips & triks over hoe je  jouw  talenten het beste kan inzetten om jezelf te onderscheiden bij sollicitaties.

Kortom genoeg om je startende carrière 🚀een boost te geven!

 

Line-up?

10u30: Ontvangst in één van onze werkplekken te Antwerpen, Gent of Wemmel

11u00: Kennismaking met VGD medewerkers

11u30: Brunch en groep speeddate met accountants, auditors en tax consultants van VGD

13u30: Workshop Personal Branding: Hoe onderscheid ik mezelf bij sollicitaties? Hoe vergroot ik mijn kansen? Hoe speel ik in op de waarden, cultuur & toekomstperspectieven van bedrijven?

14u30: VGD Fun Factor Activity

16u00: Q&A

16u15: Einde

 
 

Bonus - Maak kans op 1 MAAND TRAINEESHIP!

Ben jij ook benieuwd naar hoe je jou het best voorbereidt op het werkleven? Welke kansen VGD allemaal biedt? Hoe het er aan toe gaat in de business lines accountancy, audit en tax?

Kom dan zeker naar KICKSTART YOUR CAREER DAY 🚀 en ontdek het zelf!

Na deze dag selecteren we één student die een betalend traineeship van een  één maand wint . Tijdens deze maand krijg je de mogelijkheid om ervaring op te doen binnen verschillende business line

Wil je graag nog wat info vooraleer je je inschrijft?
Mail je vragen naar: welkom@werkenbijvgd.be of bel op 09/335.18.49

 

Img

Andreas Beuckelaers

Audit

“In mijn ogen is VGD een warm nest waar je als deel van een familie jezelf kan ontplooien met de interessante uitdagingen dat op je pad komen. Je werk gaat al snel gepaard met veel verantwoordelijkheden, waarbij collega’s je graag bijstaan om bij te springen waar nodig. Bovendien is er ruimte voor ad hoc projecten en kantoor overschrijdend werk, indien je daar zelf voor openstaat. De “down-to-earth” mentaliteit is een grote plus, hetgeen er eveneens voor zorgt dat nieuwe mensen snel geïntegreerd raken in het team. Kortom, zoals het label het zo mooi omschrijft, a great place to work.”

JOIN THE BIG FAMILY!

Img

Koen Martens

Tax

“Voor mij staat VGD voor laagdrempeligheid, opportuniteit en verantwoordelijkheid. Laagdrempeligheid: in mijn job als tax consultant bij VGD krijg ik vaak te maken met klanten die zeer uiteenlopende vragen stellen. Om hierop passend te kunnen antwoorden, is samenwerking met collega’s met een verschillende specialiteit nodig. Gelukkig bestaan gesloten kantoordeuren niet bij VGD. Maakt niet uit of je wil praten met een vennoot, een manager of een andere medewerker, er zijn geen drempels. Opportuniteit: bij VGD is the sky the limit. Zie je opportuniteiten om jezelf in iets te specialiseren of je toe te leggen op een bepaald segment van de markt, dan staat VGD hier steeds voor open! Verantwoordelijkheid: al van bij het begin kreeg ik enkele dossiers toegewezen en was ik meteen verantwoordelijk voor de opvolging ervan! Mijn trein bij VGD was meteen vertrokken.”
Img

Jana Hertsens

Accountancy

“Een grote variatie aan taken, waardering van klanten en voldoende uitdaging maken dat ik mijn job met veel plezier uitoefen. Dankzij opleidingen en frequente ondersteuning van collega’s heb ik binnen VGD het gevoel dat ik nog voortdurend kan bijleren.”
wanneer je goesting met talent combineert, krijg je automatisch een Succesverhaal!
Yolande Kuppens – HR Manager

Schrijf je hier in voor kickstart your career te Antwerpen!

Schrijf je hier in voor kickstart your career te Wemmel!

Schrijf je hier in voor kickstart your career te Gent!

Schrijf je hier in voor de online speeddate Accountancy & TAx!

Je bent ingeschreven, we kijk er naar uit jou te onmoeten!